Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Νέα του Σχολείου

Νέα του Σχολείου

Νέα και ανακοινώσεις του Σχολείου μας

Καλές γιορτές!

Kαι επισήμως από σήμερα στην εορταστική περίοδο το σχολείο μας. Μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Λυκείου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σχολείου ενώ κάθε τμήμα στόλισε το δέντρο και διακόσμησε την τάξη του. Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία και για τους μαθητές της Τρίτης, του χρόνου φοιτητές!

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

Για τον Χάρη μας...

Ο δικός μας Χάρης, το γελαστό παιδί, ο μαχητής, έφυγε σήμερα το πρωί, αλλά θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά μας!

Χρόνια Πολλά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης σας εύχεται Χρόνια Πολλά, χαρούμενο και δημιουργικό το 2015

Πρωτιά για το Σχολείο μας στον τοπικό διαγωνισμό Euso

Η ομάδα του Σχολείου μας με την καθηγήτριά του;ς κ. ΣκαλτσάΤην πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Σχολείου μας στον τοπικό διαγωνισμό Euso 2014 και φυσικά προκρίνεται στην τελική φάση του διαγωνισμού. Η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Β΄ Λυκείου Μαρνίκα Χρήστο, Μαυρομμάτη Παναγιώτη και Ορσοπούλου Σοφία προετοιμάστηκε μεθοδικά τις προηγούμενες εβδομάδες από τις καθηγήτριες του Σχολείου Σκαλτσά Κατερίνα και Σιμωτά Λίτσα και έφτασε με άνεση στη σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό. 

Περισσότερα...

Συνάντηση Γονέων - Κηδεμόνων την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 6 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Σχολείου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Στο πλαίσιό της θα γίνει ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα του Σχολείου  καθώς και για ζητήματα σχετικά με το νέο σύστημα φοίτησης και προαγωγής καθώς και το νέο

Περισσότερα...

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Νέα του Σχολείου