Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Γονείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νέα και Δραστηριότητες του Συλλόγου

Νέα και δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας

Ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 15/10/18 και από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 21/10/18 προέκυψε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ως εξής:

Περισσότερα...

Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε στις 28/1/2015 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Εξελεκτικής Επιτροπής, εκπροσώπου στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης καθώς και εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ελληνικού Αργυρούπολης θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο την Πέμπτη 5/2/2015. Την ίδια ημέρα θα επιδοθούν και οι έλεγχοι προόδου στα παιδιά μας. Όσοι επιθυμεςίτε να θέσετε υποψηφιότητα δηλώστε το τηλεφωνικά στο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής Περικλή Σταμούλη (τηλ.6974882338) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 4/2/2015.

 

Καθαρισμός της αυλής του Σχολείου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Καθαρισμός της αυλής του ΣχολείουΤο Σάββατο 15 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στο πλαίσιο μιας αξιέπαινης και συγκινητικής πρωτοβουλίας, καθάρισε τον αύλειο χώρο του Σχολείου μας. Η αρκετά "ταλαιπωρημένη" το τελευταίο διάστημα αυλή παραδίδεται "απαστράπτουσα" στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Πρωτοβουλίες σαν αυτήν -και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους για όλους- αποδεικνύουν το βαθύ δέσιμο των κατοίκων της περιοχής μας με το δημόσιο χώρο, επιβεβαιώνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον για το σχολείο, διευθετούν νέες κοίτες εθελοντικής συνεισφοράς και εγγράφουν υποθήκες για στενότερη συνεργασία στο μέλλον. Θερμές ευχαριστίες!

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Γονείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νέα και Δραστηριότητες του Συλλόγου