Εξαιρετικά επείγον: Αναβολή της παράστασης της Λυρικής Σκηνής

batΌπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο, η προγραμματισμένη για αύριο παράσταση της Λυρικής Σκηνής "Νυχτερίδα" του Γιόχαν Στράους, την οποία θα παρακολουθούσε μεγάλο μέρος των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου, αναβάλλεται για την Κυριακή 9 Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή (Σάββατο, 9μμ), καταβάλλεται προσπάθεια να ειδοποιηθούν τηλεφωνικά όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  του Σχολείου. Συγκεκριμένα, έχει ήδη σταλεί μαζικό SMS, ενώ η προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή ως τις 11:00 πμ. 

Παρακαλούνται οι μαθητές που έχουν ήδη λάβει τα μηνύματα ή έχουν δει την ανάρτηση στον ιστότοπο ή στη σελίδα του Σχολείου στο facebook, να σημειώσουν το όνομά τους στη φόρμα επικοινωνίας (ή με μήνυμα στη σελίδα στο facebook), για να διευκολυνθεί η έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία με όλους.

Οι μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 9 Μαρτίου θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια εισιτήρια. Για τους υπόλοιπους, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα στο Σχολείο. 

Μοιραστείτε το άρθρο σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης:

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος