Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγράμματα Αθλητισμός

Αθλητισμός

Αθλητικές δραστηριότητες για τη 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

«Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Περισσότερα...

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της Μαθητιάδας ως λογότυπο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού  για το τρέχον έτος 2016-2017 : «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και

Περισσότερα...

Νέα νίκη της ομάδας μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του σχολείου με τον προπονητή κ. ΑθανασίουΣυνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της η ομάδα μπάσκετ του σχολείου μας που την Παρασκευή επικράτησε στον δεύτερο αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος με αντίπαλο το 3ο Γενικό Λύκειο Αγίου Δημητρίου.

Πιο αναλυτικά, στα πρώτα λεπτά η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να τρέξει το γήπεδο και να ανοίξει την άμυνα μας. Όταν όμως η ζώνη που είχε επιλέξει, για τον αγώνα αυτό, η ομάδα μας εφαρμόστηκε κατά γράμμα, οι διάδρομοι προς το καλάθι έκλεισαν, η διαφορά μειώθηκε και σύντομα βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ.

Περισσότερα...

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μπάσκετ του σχολείου

Μεγάλη νίκη για  την ομάδα μπάσκετ του σχολείου μας που επικράτησε με 38 - 30 της ομάδας του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου, στον πρώτο αγώνα της για το σχολικό πρωτάθλημα, στο κλειστό του Αλίμου.

Περισσότερα...

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγράμματα Αθλητισμός